παπας

«Δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές» δηλώνει ο Ιερέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου (vid)

Ελλάδα
«Δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές» δηλώνει ο Ιερέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακίστηκε και δηλώνει αθώος σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη Σαλαμίνα.

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διαπίστωσε ότι τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη φετινή χρονιά – Ιανουάριο και Ιούνιο-, ο 68χρονος ιερέας, εκμεταλλευόμενος τη φιλία του με τον πατέρα του ανήλικου παιδιού, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Η σύλληψή του έγινε στις 23 Νοεμβρίου, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και σε χώρο ιερού ναού που λειτουργούσε κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θανάση Καραγιάννη, που μίλησε στην κάμερα του Newsbeast, δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές».

«Υπάρχει μια προγενέστερη καταδίκη» απάντησε σχετικά με τις πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε κατηγορηθεί για παρόμοια πράξη και στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.

Ο Θανάσης Καραγιάννης σημείωσε ότι ο πελάτης του τού είπε ότι «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές, όσον αφορά τις αποδιδόμενες πράξεις». «Δηλώνει αθώος. Λεπτομέρειες θα πούμε στο απολογητικό μας υπόμνημα» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την κατάσταση του 68χρονου ο συνήγορός του ανέφερε ότι είναι ταραγμένος, καθώς «δεν το περίμενε, γιατί το παιδάκι το ήξερε». «Είναι μέσα στην οικογένεια» απάντησε ο δικηγόρος στην ερώτηση εάν το ανήλικο παιδί και ο ιερέας είναι συγγενείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News