όλγα κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο «Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit» στη Μάλτα

Ελλάδα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο «Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit» στη Μάλτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H κυρία Κεφαλογιάννη θα υπογράψει με τον ομόλογο της από τη Μάλτα, Κλέιτον Μπαρτόλο, μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών.

Στη Βαλέτα της Μάλτας θα βρίσκεται στις 22 και 23 Νοεμβρίου η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Mediterranean Tourism Forum Minister's Summit».

Στο περιθώριο της Συνόδου, η κυρία Κεφαλογιάννη θα υπογράψει με τον ομόλογο της από τη Μάλτα, Κλέιτον Μπαρτόλο, μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών. Η υπογραφή του μνημονίου έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης εργασίας που είχαν στην Αθήνα τον περασμένο Ιούλιο οι δυο υπουργοί και στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων σε σχέση με τη λειτουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Τουριστικών Προορισμών.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα οι δύο χώρες είχαν συμφωνήσει την αμοιβαία υποστήριξη υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. Η Ελλάδα υποστήριξε τη Μάλτα ως υποψήφια για την Επιτροπή Τουρισμού και Ανταγωνιστικότητας του Οργανισμού (2023-2027) και η Μάλτα την Ελλάδα στην υποψηφιότητά της για την Αντιπροεδρία στην Περιφερειακή Επιτροπή του Οργανισμού για την Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News