λιρες

Σακουλάκι με 78 χρυσές λίρες πέταξε ηλικιωμένη από το μπαλκόνι της

Ελλάδα
Σακουλάκι με 78 χρυσές λίρες πέταξε ηλικιωμένη από το μπαλκόνι της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνδρες την εξαπάτησαν λέγοντας της ότι η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα

Από το μπαλκόνι του σπιτιού της στις Σέρρες, μια ηλικιωμένη έριξε σακουλάκι με 78 χρυσές λίρες για να τις πάρει άνδρας που την είχε προηγουμένως πείσει μέσω των συνεργών του ότι η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος αλλοδαπού άνδρα, για το αδίκημα της απάτης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου 2023, συνεργός του προαναφερόμενου άνδρα τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη προσποιούμενος τον γιατρό.

Στο τηλέφωνο ισχυρίστηκε ότι η κόρη της ηλικιωμένης δήθεν είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα, η κατάστασή της είναι σοβαρή και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, για να πείσουν την ηλικιωμένη γυναίκα, άλλος συνεργός προσποιούνταν στο τηλέφωνο ότι είναι η κόρη της που δήθεν είχε τραυματιστεί.

Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να της αποσπάσουν 78 χρυσές λίρες αξίας περίπου 31.000 ευρώ, που η ηλικιωμένη έριξε από το μπαλκόνι της οικίας της και παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News