μπλουζα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 14χρονη από τρεις ανήλικες στην αυλή του σχολείου (vid)

Ελλάδα
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 14χρονη από τρεις ανήλικες στην αυλή του σχολείου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο σχολείο"

Για μια μπλούζα ανήλικα κορίτσια 13, 14 και 16 ετών πιάστηκαν στα χέρια στον προαύλιο του σχολείου τους.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό της μαθήτριας Γυμνασίου από συμμαθήτριές της, σε σχολείο στο Περιστέρι, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι τρεις ανήλικες.

«Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο σχολείο, αλλά όχι τόσο άγρια όσο αυτό» είπαν μαθήτριες του σχολείου.

Ερωτώμενες αν φοβούνται, απάντησαν στον ΑΝΤ1: «Δεν φοβόμαστε. Αν δε σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν θα σου κάνουν κάτι, αλλά αν μπλεχτείς με τέτοιες παρέες θα συμβεί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στα «κακά» παιδιά του σχολείου, λέγοντας ότι «υπάρχει μία παρέα που είναι τα πιο «κακά» παιδιά στο σχολείο, κάνουν μαγκιές και τέτοια, αν τα αγνοήσεις δεν θα σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως είναι ανάλογα με την παρέα που επιλέγεις».

Η ανήλικη μαθήτρια έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα κοριτσιών, μέσα στο σχολείο της στο Περιστέρι.

Το βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star σοκάρει. Σε αυτό φαίνεται η μαθήτρια να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τις συμμαθήτριες της. Το ένα κορίτσι κρατούσε την μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη.

Το βίαιο περιστατικό παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές κανείς δεν προσπάθησε να τις χωρίσει.

Οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος της μαθήτριας ενώ αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, μαθητής, που βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε άλλους το υλικό από την επίθεση.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου, εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή, κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο», δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

«Πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική. Eίχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι ‘θα σε αποτελειώσουμε’ και τέτοια», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News