ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση Ακρίτα στον Ηλιόπουλο: «Καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση Ακρίτα στον Ηλιόπουλο: «Καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειρωνεία και θυμός στις αναρτήσεις των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νάσου Ηλιόπουλου

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νάσου Ηλιόπουλου για τις εκφράσεις που φαίνεται να χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της πανελλαδικής συνεδρίασης των 6+6λ

«Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου», έγραψε η Έλενα Ακρίτα καυτηριάζοντας την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στη συνδιάσκεψη των 6+6 για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος στη συνδιάσκεψη της ομάδας 6+6, για το μέλλον της στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόχλησαν την βουλεύτρια Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα.

Αν και σύμφωνα με την κ. Ακρίτα «ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου» στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ενώ μάλιστα «είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία» τους, η στάση που, κατά πληροφορίες, τήρησε ο νεαρός βουλευτής μιλώντας με άλλους συντρόφους του και κυρίως τα λόγια που χρησιμοποίησε τής ανέτρεψαν εντελώς την άποψη και την εικόνα στο σύνολό τους.

«Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ», έγραψε η δημοφιλής δημοσιογράφος και συγγραφέας για τον Νάσο Ηλιόπουλο, επισημαίνοντας ακόμη πως «χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο».

«Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου», κατέληξε στην ανάρτηση – παρέμβασή της.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News