καιλη

Αποκαλύψεις Δημητρακόπουλου για Καϊλή: «Δεν μπορώ να πω αν είναι ξανά με τον σύντροφό της. Θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική» (vid)

Ελλάδα
Αποκαλύψεις Δημητρακόπουλου για Καϊλή: «Δεν μπορώ να πω αν είναι ξανά με τον σύντροφό της. Θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

Στη «Super Kατερίνα» μίλησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος προχωρώντας σε αποκαλύψεις για το μέλλον της στην πολιτική. Παράλληλα, δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της.

Για το δημοσίευμα που τη θέλει να τα έχει ξαναβρεί με τον σύντροφό της είπε: «Άπτονται στην ιδιωτική σφαίρα, δεν έχω την εντολή να απαντήσω. Αυτό που μπορώ να σας πω μόνο είναι ότι τους συνδέει ένα παιδί.

Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο να πω επί αυτού. Όταν υπάρχει ένα παιδί σε ένα ζευγάρι είναι ο ισχυρότερος δεσμός. Δικιά μου θέση είναι ότι οι αστοχίες που έκανε ο σύντροφός της οδήγησαν στο να έχει εμπλακεί σε μία ποινική δίνη.

Εγώ προσωπικά της έχω εισηγηθεί ότι θα πρέπει να καταργηθεί το σύμφωνο συμβίωσης που υπάρχει ανάμεσά τους. Δεν είναι εύκολες οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Θα σας δώσω μόνο μια είδηση ότι η βελγική δικαιοσύνη δίνει τη δυνατότητα να μπορεί δημόσια να τοποθετηθεί και να φωτίσει τις αλήθειες. Μέχρι πρότινος υπήρχε απαγόρευση. Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες σε όλα τα κανάλια». Μάλιστα όπως ανέφερε, θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News