Δημήτρης Κούβελας: Οι εξουσίες μας εγκλωβίζουν στο "Παράθυρο του Overton"

Ελλάδα
Δημήτρης Κούβελας: Οι εξουσίες μας εγκλωβίζουν στο "Παράθυρο του Overton"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον 98.4 μίλησε ο κ. Κουβέλας με αφορμή το άκρως ανησυχητικό ως προς τα ερωτήματα του δημοσίευμα , του The  Spectator στην έκδοση της Αυστραλίας , με τίτλο :" Οι επιστήμονες «σοκαρισμένοι» και «ανήσυχο» με το τι υπάρχει στις λήψεις mRNA"

Ο Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής Ιατρικής - Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Πνοή Δημοκρατίας",  μίλησε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 με αφορμή το άκρως ανησυχητικό ως προς τα ερωτήματα του δημοσίευμα , του The  Spectator στην έκδοση της Αυστραλίας , με τίτλο :" Οι επιστήμονες «σοκαρισμένοι» και «ανήσυχο» με το τι υπάρχει στις λήψεις mRNA" .

Σημειώνεται πως το  The Spectator είναι ένα εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό για την πολιτική, τις επιστήμες και τον πολιτισμό , που εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1828, καθιστώντας το παλαιότερο εβδομαδιαίο περιοδικό στον κόσμο.

Όμως ο κ. Κούβελας , με αφορμή μια συζήτηση που δεν γίνεται παρά μόνο ελεγχόμενα γύρω από τα εμβόλια , ούτε επιστημονικά , ούτε πολιτικά ,  για την δημόσια υγεία, προχώρησε σε επισημάνσεις πάνω στη καυτή επικαιρότητα των ημερών από τις φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα , μέχρι τον τρόπο που κινείται το πολιτικό σύστημα πάνω σε κρίσιμα , κοινωνικά και εθνικά θέματα.

Όπως είπε, τα διάφορα συστήματα εξουσίας, έχουν αναπτύξει πλήρως και σε διαφορετικές εκφάνσεις την θεωρία του περίφημου "Παραθύρου του Overton", εγκλωβίζοντας τους πολίτες σε ένα επικοινωνιακό αφήγημα εκτός πραγματικότητας, ως δήθεν την κανονικότητα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News