Χίος: Δημοτικός σύμβουλος κατέρρευσε την ώρα που μιλούσε - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει (pics, vid)

Ελλάδα
Χίος: Δημοτικός σύμβουλος κατέρρευσε την ώρα που μιλούσε - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που μιλούσε ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά», διέκοψε την ομιλία του κι αμέσως έπεσαν πάνω του άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου

Ακόμα ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στη Χίο, υπογραμμίζει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ που οδηγεί σε τραγικές συνέπειες όπως έχει αποδειχτεί με τον πλέον δραματικό τρόπο τις τελευταίες ημέρες με τους θανάτους των δύο γυναικών στην Κω και στη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μάρκος Σκούφαλος, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης από την αίθουσα του δημαρχείου στο νοσοκομείο της Χίου, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Την ώρα που μιλούσε για το θέμα της λειψυδρίας ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά», διέκοψε την ομιλία του κι αμέσως έπεσαν πάνω του άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και ο γιατρός κ. Γιάννης Μαλαφής, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Δημοτικοί σύμβουλοι κατέβασαν από το δημαρχείο, πάνω σε καρέκλα τον κ. Σκούφαλο, τον έβαλαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έχει συνέλθει και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News