Αεροπορική "βόλτα"... για νεκρό που ξέχασαν να ξεφορτώσουν! - Χωρίς φέρετρο αναβλήθηκε η κηδεία

Ελλάδα
Αεροπορική "βόλτα"... για νεκρό που ξέχασαν να ξεφορτώσουν! - Χωρίς φέρετρο αναβλήθηκε η κηδεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένειά του περίμενε με νεκροφόρα στο αεροδρόμιο ώστε ο άνθρωπος να ακολουθήσει τον δρόμο της ταφής μπροστά στους οικείους του, όμως το φέρετρο δεν εντοπίστηκε

Μάταια περίμενε μια οικογένεια να παραλάβει τον νεκρό συγγενή του από το αεροδρόμιο!

Η μακάβρια είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες αμέλησαν να ξεφορτώσουν στο Δουβλίνο φέρετρο, με αποτέλεσμα ο νεκρός να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Εσωτερική έρευνα στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου προκάλεσε το περιστατικό με τη σορό ενός Ιρλανδού, η οποία μεταφέρθηκε σε φέρετρο από την Ελλάδα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος άνδρας. Ο αυτονόητος σκοπός ήταν ο άνδρας να κηδευτεί στην πατρίδα του, ο οποίος επέστρεψε με την ίδια πτήση στη χώρα μας.

Την είδηση αποκάλυψε η ιρλανδική έκδοση του Sunday Independent, όπου το ρεπορτάζ ανέφερε πως οι επίγειες υπηρεσίες αμέλησαν να ξεφορτώσουν από τον χώρο αποσκευών το φέρετρο του άνδρα προερχόμενο από την Ελλάδα στις 22 Μαΐου.

Η οικογένειά του περίμενε με νεκροφόρα στο αεροδρόμιο ώστε ο άνθρωπος να ακολουθήσει τον δρόμο της ταφής μπροστά στους οικείους του, όμως το φέρετρο δεν εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει με το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αφού ενημερώθηκε για το…λάθος, η οικογένεια του νεκρού επέστρεψε σπίτι και επαναπρογραμμάτισε την κηδεία του άνδρα.

​Η υπαίτια εταιρεία οργάνωσε τον επαναπατρισμό της σορού με άλλη αεροπορική εταιρεία, η οποία επέστρεψε τα λείψανα την επόμενη μέρα, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις επίγειες υπηρεσίες του αεροδρομίου του Δουβλίνου, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του νεκρού…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News