Στην εντατική 65χρονος από ηλεκτροπληξία στα μαγειρεία του Νοσοκομείου

Ελλάδα
Στην εντατική 65χρονος από ηλεκτροπληξία στα μαγειρεία του Νοσοκομείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ μαγείρευε σε μπεν μαρί

Ο 65χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα και νοσηλεύεται στην εντατική

Ηλεκτροπληξία υπέστη ένας 65χρονος εργαζόμενος στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας την περασμένη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ μαγείρευε σε μπεν μαρί και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

«Εκτινάχτηκαν τα χέρια του»

«Στην προσπάθειά του να ελέγξει την θερμοκρασία σε θερμαινόμενη συσκευή μπεν μαρί χτυπήθηκε από το ρεύμα, πιθανότατα υπήρχε μια διαρροή ρεύματος στην εν λόγω συσκευή και εκτινάχθηκαν τα χέρια του εκείνη την στιγμή. Μίλησα με τον ίδιο καθώς πήγα να τον επισκεφθώ μετά το περιστατικό και μου είπε πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε γίνει, εν συνέχεια ένιωσε κάποιες αρρυθμίες και πήγε στα επείγοντα. Όσο γνωρίζω ο άνθρωπος είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο ακόμη νοσηλεύεται» αναφέρει, μιλώντας στο onlarissa.gr ο Κώστας Λαρίσης, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΛ και Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Σαν σωματείο μαζί με τους γιατρούς θα δούμε το θέμα διότι έχουμε πληροφορηθεί πως υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα στα μαγειρεία, όπως σκουριασμένα καζάνια και θα εκδώσουμε σύντομα μια ανακοίνωση διότι θα πρέπει να λυθούν όσα θέματα υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά» τονίζει ο κ. Λαρίσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News