Κολωνός: Μητέρα 12χρονης για τον Μίχο: "Έκανε πλύση εγκεφάλου στο παιδί μου και το κατέστρεψε"

Ελλάδα
Κολωνός: Μητέρα 12χρονης για τον Μίχο: "Έκανε πλύση εγκεφάλου στο παιδί μου και το κατέστρεψε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ίδια ώρα η μητέρα υποστήριξε πως ρώτησε τη γυναίκα του 53χρονου πώς μπορεί και δεν καταγγέλλει τον βιαστή σύζυγό της και ότι εκείνη της απάντησε ότι θα καταστραφούν οι οικογένειές τους

Μέσα από την φυλακή που κρατείται για την γνωστή υπόθεση του Κολωνού με θύμα την 12χρονη κόρη της έδωσε συνέντευξη η μητέρα, αναφέροντας πως ο βασικός κατηγορούμενος «έκανε πλύση εγκεφάλου στο παιδί τηςκαι το κατέστρεψε».

Συγκεκριμένα η μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται και για εμπλοκή της στους βιασμούς και στη μαστροπεία φιλοξένησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της η Ζήνας Κουτσελίνη διαψεύδοντας ότι το παιδί έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και ότι το είχε παρατημένο στην πλατεία του Κολωνού: «Πήγαινε το απόγευμα στην πλατεία και καθόταν έως τις 21:00 – 22:00 το βράδυ και το καλοκαίρι μέχρι τις 00:00. Το ότι έφευγε κάποιες φορές για να πάει στα ραντεβού που της έκλεινε εκείνος και μου έλεγε ότι πήγαινε βόλτα με το ποδήλατο δε σημαίνει ότι το είχα παρατημένο το παιδί».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη της προφυλακισμένης μητέρας πραγματοποιήθηκε πριν από τις πρόσφατες συλλήψεις, ενώ συνεχίζεται η απολογία των κατηγορουμένων

Ξεκίνησε λέγοντας για το μαρτύριο της 12χρονης κόρης της αναφέροντας: «Πέρσι είπε στο παιδί να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι να πηγαίνω κάποιες ώρες στο μαγαζί του να καθαρίζω. Πήγα και μετά από λίγο μου βρήκε δουλειά σε ένα μανάβικο. Από όταν πήγα σε αυτή τη δουλειά πήγαινε στο μίνι μάρκετ και καθάριζε η μικρή κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε αυτό το κτήνος στον δρόμο του, το παρέσυρε, του έκανε πλύση εγκεφάλου και το κατέστρεψε» σημείωσε η μητέρα της 12χρονης.

Η μητέρα της 12χρονης ανέφερε επίσης πως ο 53χρονος την είχε δασκαλέψει πολύ καλά και έτσι δεν είχε καταλάβει. «Αν είχα καταλάβει το οτιδήποτε θα το είχα καταγγείλει. Οι συνομιλίες τους ήταν κρυπτογραφημένες. Όταν πήγε στη θεία της, είδε τα μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο, μου τα έστειλε και εγώ έκανα την καταγγελία» πρόσθεσε.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-ct5gopkb5vy9

«Η γυναίκα του μου πρόσφερε χρήματα για να μου κλείσει το στόμα. Τα πήρα για να αποδείξω στην αστυνομία αυτό ακριβώς, ότι προσπαθεί να με σωπάσει, όχι για να εκμεταλλευτώ το παιδί μου. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ θα έπαιρνα και τα 10.000 που μου πρόσφερε», είπε η προφυλακισμένη μητέρα.

Την ίδια ώρα η μητέρα υποστήριξε πως ρώτησε τη γυναίκα του 53χρονου πώς μπορεί και δεν καταγγέλλει τον βιαστή σύζυγό της και ότι εκείνη της απάντησε ότι θα καταστραφούν οι οικογένειές τους.

«Εμένα μου την κατέστρεψε την οικογένειά μου, αλλά πίστευε ότι θα φοβηθούμε και δε θα τον καταγγείλουμε» πρόσθεσε η μητέρα. «Εγώ δεν έλεγχα τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Δεν ήξερα ότι έβαζε χρήματα. Αλλά τα έβαζε για να είναι καλυμμένος και να με μπλέξει κι εμένα», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News