Υπάλληλος άρπαξε κάδρο και χτύπησε πολίτη - Γρονθοκοπήματα και κλωτσιές σε δημόσια υπηρεσία

Ελλάδα
Υπάλληλος άρπαξε κάδρο και χτύπησε πολίτη - Γρονθοκοπήματα και κλωτσιές σε δημόσια υπηρεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο ευτυχώς έσπευσε σύντομα ομάδα αστυνομικών που κατέγραψε δεδομένα και τα όσα συνέβησαν

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε έναν πολίτη και σε υπάλληλο του Κτηματολογίου Ρόδου σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ιστορία ξεκινάει με τον πολίτη οποίος επισκέυτηκε την Κτηματολογική Υπηρεσία της Ρόδου για να εξυπηρετηθεί αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε και δεύτερος υπάλληλος ο οποίος επιχείρησε να επαναφέρει την τάξη, όμως, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα έπειτα από τις ύβρεις να ακολουθήσουν γρονθοκοπήματα και κλωτσιές.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος του κτηματολογίου σύμφωνα με μαρτυρίες, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία. Μάλιστα, στο αιματηρό επεισόδιο παρενέβησαν πολίτες, οι οποίοι απέτρεψαν τα χειρότερα.

Στο σημείο ευτυχώς έσπευσε σύντομα ομάδα αστυνομικών που κατέγραψε δεδομένα και τα όσα συνέβησαν και οδήγησε τους πρωταγωνιστές στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News