Σεπόλια: Ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Ελλάδα
Σεπόλια: Ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στους 7 συλληφθέντες είναι κι ένας πατέρας με τον γιο του, που βίαζαν και οι δύο τη 12χρονη

Συνεχίζεται το μπαράζ συλλήψεων για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Για την υπόθεση της 12χρονης, που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, είχαν προαναγγελθεί περαιτέρω επτά συλλήψεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση. Η σύλληψη αυτή ήρθε να προστεθεί στις άλλες επτά που έγιναν την Πέμπτη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες ενώ οι πέντε αλλοδαποί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά συλληφθέντες ήταν άνθρωποι που έμεναν στη γειτονιά της 12χρονης ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο συγγενικά πρόσωπα: πατέρας και γιος. Πρόκειται για μια νέα, άθλια διάσταση μιας υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο πατέρας με τον ίδιο του το γιο βίαζαν ένα 12χρονο κορίτσι, είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους.

Οι συλληφθέντες ήταν άνθρωποι που δούλευαν στη γειτονιά και προχωρούσαν στις πράξεις με τη 12χρονη μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Συνολικά οι συλλήψεις είναι 29, ανάμεσά τους και η μητέρα της 12χρονης. Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στους νέους συλληφθέντες μέσα από τη νέα κατάθεση που έδωσε η 12χρονη.

Οι επτά άνδρες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News