Απίστευτο κι όμως αληθινό: Λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έπαιξε τα λεφτά σε άλλο πρακτορείο!

Ελλάδα
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έπαιξε τα λεφτά σε άλλο πρακτορείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο

Εθισμένος στον τζόγο ο 18χρονος που λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, δήλωσε χθες Πέμπτη 1 Ιουνίου, στην απολογία του στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους. Όταν έκλεψε τα 1.500 ευρώ από το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, τα μισά χρήματα τα τζόγαρε σε άλλο πρακτορείο της ευρύτερης περιοχής.

Χθες Πέμπτη στην ανάκριση ο 18χρονος από τα Σκόπια, που προφυλακίστηκε, δήλωσε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του.

Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε πως τα χρήματα που λήστεψε με την απειλή όπλου ήταν 1.500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό, σύμφωνα με το gegonota.news. Είπε επίσης πως ήρθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ πιστοποιήθηκε πως εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.

Η ληστεία έγινε στις 8 Μαΐου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.

Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ληστής είχε γίνει “καπνός”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News