Βόλος: 8.000 άτομα σε πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Δεκάδες κλήσεις για περιστατικά ακραίας μέθης (vid)

Ελλάδα
Βόλος: 8.000 άτομα σε πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Δεκάδες κλήσεις για περιστατικά ακραίας μέθης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πάρτι διοργάνωσαν φοιτητές από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, μετά τις 23:00, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του GRTimes, το πάρτι άρχισε κατά τις βραδινές ώρες με τους συμμετέχοντες σε αυτό να παραμένουν στον χώρο μέχρι πρωίας διασκεδάζοντας με άφθονο ποτό και δυνατή μουσική.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, πρόκειται για ένα πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.

Για τους γνώστες το πάρτι αυτό είναι γνωστό ως «ΜΗΧ-ΜΗΧ» από τα πρώτα γράμματα της σχολής των Μηχανολόγων-Μηχανικών.

Κατά την ίδια πηγή δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ για περιστατικά ακραίας μέθης με νέους και νέες να μεταφέρονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου ακόμα και με ιδιωτικά ΙΧ, καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι διοργανωτές του πάρτι είχαν δημοσιεύσει και τιμοκατάλογο με τη χρέωση για τα ποτά αλλά και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που διέθεταν.

Πηγή φωτογραφίας: thenewspaper.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News