Νέο Ηράκλειο: Καταγγελία για άγριο bullying σε σχολείο - Έδεσαν και φίμωσαν 7χρονη στις τουαλέτες (vid)

Ελλάδα
Νέο Ηράκλειο: Καταγγελία για άγριο bullying σε σχολείο - Έδεσαν και φίμωσαν 7χρονη στις τουαλέτες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού εις βάρος 7χρονης μαθήτριας, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό bullying με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια της πρώτης τάξης δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων της Αττικής. Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της με σκοινί και ταινία.

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» λέει ο πατέρας της 7χρονης.

Το παιδί πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού σε σχολείο της Αττικής και «ήταν πολύ συγχυσμένο». «Μας είπε ότι ήταν δύο-τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη» λέει ο πατέρας.

Η 7χρονη αποκάλυψε στους γονείς της τι είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισαν στο σπίτι ενώ από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το σοκαριστικό περιστατικό.

Ωστόσο, έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ενώ είναι ενήμερη και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

//--> //-->

Μετά τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο δεν βρήκαν ούτε το σκοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη είχε βρεθεί από συμμαθήτριές της, όπως ισχυρίστηκε, οι οποίες δήλωσαν ότι, όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της α’ τάξης του δημοτικού σχολείου θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News