Ανδρουλάκης: Δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ, ακόμα κι αν έχει 149 έδρες (vid)

Ελλάδα
Ανδρουλάκης: Δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ, ακόμα κι αν έχει 149 έδρες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, ξεκαθάριε ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία. 

«Στόχος μας», όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη στον προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επενδύει στον φόβο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν λείπουν 2 -3 έδρες, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Μίλησε για «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι είναι πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων που εξασφάλισε στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίποντας την ευθύνη για αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ακόμη ότι το κόμμα του έκανε παραγωγική αντιπολίτευση, απαριθμώντας κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ - και έφερε ως παράδειγμα την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και την επέκταση του φράκτη στον Έβρο.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News