Σάλος με καταγγελία: Δασκάλα παρουσίασε σε μαθητές ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ αγοριών (vid)

Ελλάδα
Σάλος με καταγγελία: Δασκάλα παρουσίασε σε μαθητές ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ αγοριών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνοια δηλώνει ο διευθυντής, θα κινηθούν νομικά οι γονείς μαθητή

Σάλος έχει προκληθεί από την προβολή ταινίας ερωτικού περιεχομένου σε παιδιά Δ' Δημοτικού από τη δασκάλα τους, για την οποία έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες ύστερα από καταγγελίες γονέων μαθητή που είδε την ταινία.

Η δασκάλα της Δ' τάξης Δημοτικού Σχολείου στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε να... διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά τους μαθητές της, προφανώς με λάθος τρόπο και σε λάθος χρόνο.

Η εν λόγω εκπαιδευτικός έβαλε στα παιδάκια να δουν ταινία, η οποία τιτλοφορείται «Αγόρια στο ντους», και δείχνει νεαρά αγόρια να κάνουν μπάνιο μαζί, να θωπεύονται, να ανταλλάσσουν φιλιά και γενικότερα να έχουν συμπεριφορές που δεν συνάδουν με 10χρονα...

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει πάρει έγκριση από το υπουργείο Παιδείας και βρίσκεται σε πλατφόρμα από την οποία μπορούν να αντλούν υλικό οι εκπαιδευτικοί, ωστόσο προορίζεται για μαθητές Γυμνασίου και δη 13-14 ετών κι όχι για τα παιδάκια που το είδαν στο Δημοτικό.

//--> //-->

Η υπόθεση έγινε γνωστή από έναν μαθητή, ο οποίος, παρακολουθώντας την ταινία, επέστρεψε στο σπίτι του σε άθλια κατάσταση. Ήταν μπερδεμένο και πολύ προβληματισμένο με όσα αντίκρισε, σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους εκπαιδευτικούς γονείς του, οι οποίοι έκαναν καταγγελία που έφτασε μέχρι την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

«Δεν ήξερα», λέει ο διευθυντής του σχολείου

Δημοσιογράφος του Alpha μίλησε με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος είπε ότι «κι εγώ σήμερα το έμαθα, από τα σάιτ και τα κανάλια», ωστόσο, κληθείς να απαντήσει αν έχει πλήρη επίγνωση του τι γίνεται στο σχολείο του κι αν γνώριζε το συμβάν, δεν είχε απάντηση να δώσει.

Η δημοσιογράφος επέμενε και τον ρωτούσε πώς είναι δυνατόν να μην το γνωρίζει, όταν το συμβάν έγινε στις 12 Μαΐου και η καταγγελία των γονέων έγινε αμέσως.

«Έχουμε πάρει εξώδικο από γονείς μαθητή, αλλά επειδή έχει κοινοποιηθεί σε ανώτερη υπηρεσία από εμάς (σ.σ.: στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο υπουργείο Παιδείας) περιμένουμε εντολές» είπε ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου, και έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να απαντήσει για το αν γνώριζε και πώς το αντιμετώπισε.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News