ΣΥΡΙΖΑ: Την Πέμπτη συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: Την Πέμπτη συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις 17:00

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του κόμματος, θα συνεδριάσει τελικώς, την Πέμπτη, 25 Μαΐου.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις 17:00.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η κεντρική επιτροπή θα συνεδρίαζε αύριο, Τετάρτη, στο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel».

Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παραδίδοντας ουσιαστικά, πριν καν παραλάβει, τη δεύτερη διερευνητική εντολή.

«Οδυνηρό σοκ το αποτέλεσμα»

«Δεν κράτησα την εντολή, την κατέθεσα στην ΠτΔ καθώς δεν προκύπτουν συσχετισμοί για κυβέρνηση», δήλωνε νωρίτερα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας. «Μια σημαντική ευκαιρία για την αλλαγή του τρόπου που κυβερνάται η χώρα, με την απλή αναλογική, χάθηκε», πρόσθεσε.

«Δεν έχω λόγο να κρύψω το οδυνηρό σοκ για το απρόσμενο εκλογικό αποτέλεσμα. Φοβάμαι για την κοινωνία -ακόμη και για όσους ψήφισαν Ν.Δ.- ότι διαμορφώνονται συσχετισμοί που, αν επαναληφθούν στις επόμενες εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής, θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη δημοκρατία».

Τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται τώρα στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News