Άγριο έγκλημα στη Βαρβάκειο: Τουλάχιστον πέντε μαχαιριές δέχτηκε στο λαιμό η 50χρονη γυναίκα (vid)

Ελλάδα
Άγριο έγκλημα στη Βαρβάκειο: Τουλάχιστον πέντε μαχαιριές δέχτηκε στο λαιμό η 50χρονη γυναίκα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το άψυχο σώμα της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρωποκτονιών το θύμα ήταν τοξικοεξαρτημένο

Τουλάχιστον πέντε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό είχε η 50χρονη γυναίκα που βρέθηκε νωρίτερα το πρωί νεκρή απέναντι από την πλατεία στη Βαρβάκειο αγορά, ενώ μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει η ταυτότητά της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον τόπο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 50χρονη γυναίκα:

Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το άψυχο σώμα της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρωποκτονιών το θύμα ήταν τοξικοεξαρτημένο.

«Μου είπε ένας υπάλληλος καθαριότητας ότι πέρναγε μια γυναίκα από τη μια σκάλα στην άλλη. Ότι ήθελε κάποιος, ναρκομανής ενδεχομένως, να της πάρει την τσάντα και την 'καθάρισε», λέει η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται δίπλα από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News