Αισιόδοξος ο Δημήτρης Νάτσιος: «Στις επαναληπτικές εκλογές πιστεύω θα διαβούμε το κατώφλι της Βουλής» (vid)

Ελλάδα
Αισιόδοξος ο Δημήτρης Νάτσιος: «Στις επαναληπτικές εκλογές πιστεύω θα διαβούμε το κατώφλι της Βουλής» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν θα συρρικνωθούν τα ποσοστά του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές, καθώς «όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδητά». Ερωτηθείς για την πολιτική τοποθέτηση του κόμματος, είπε πως «δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο»

Βέβαιος ότι στις επαναληπτικές εκλογές το κόμμα του «Νίκη» θα είναι στη Βουλή, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της, Δημήτρης Νατσιός. «Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διαβούμε το κατώφλι της Βουλής. Υπάρχει ήδη μία δυναμική στην προσπάθειά μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η “Νίκη” θα γιορτάσει τα νικήτρια της» είπε μιλώντας στο MEGA.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν θα συρρικνωθούν τα ποσοστά του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές, καθώς «όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδητά». Ερωτηθείς για την πολιτική τοποθέτηση του κόμματος, είπε πως «δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο».

«Φιλοπατρία και πίστη στον Χριστό»

«Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Τα θεμέλια είναι η πίστη και η Ελλάδα, η φιλοπατρία. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην Ορθόδοξη Εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητάς μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος.

Ερωτήθηκε στη συνέχεια για τις θέσεις του κόμματος σε βασικά ζητήματα, όπως είναι η παραμονή της χώρας στην ΕΕ, το ευρώ και το ΝΑΤΟ, αλλά και οι αμβλώσεις και η ομοφυλοφιλία.

Ο ίδιος απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις. «Αυτά τα ερωτήματα θέλουν πολλή συζήτηση. Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των Εθνών. Σεβόμαστε απόλυτα τον άνθρωπο και αυτό που του έδωσε ο θεός, το αυτεξούσιο. Διαφωνούμε με επιλογές. Το ευαγγέλιο αναγνωρίζει άρρεν και θήλυ. Έναν γάμο αναγνωρίζει η εκκλησία μας, τον γάμο που γίνεται μέσα στον ιερό ναό», είπε ο κ. Νάτσιος.

Καταλήγοντας, είπε ότι η ταυτότητα της «Νίκης» είναι: «Αγάπη στην πατρίδα, είμαστε απλοί άνθρωποι της εργατικότητας, με φιλοπατρία άδολη και πιστοί στον Χριστό. Αυτό θέλει να ακούσει ο κόσμος, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Έχουμε ένα σύνθημα, “τούτη την εποχή θέλουμε παιδεία και παιδιά”».

Σημειώνεται η «Νίκη» έφτασε μία ανάσα πριν εκλεγεί στη Βουλή, αφού με ενσωματωμένο το 99,70% συγκεντρώνει ποσοστό 2,92% και λαμβάνει περισσότερες από 172.000 ψήφους.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News