Θλίψη για τον διακεκριμένο δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Ρισβά που έφυγε σε ηλικία 70 ετών

Ελλάδα
Θλίψη για τον διακεκριμένο δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Ρισβά που έφυγε σε ηλικία 70 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νικόλαος Αχ. Ρισβάς.

Συγκεκριμένα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του στις 17 Μαΐου προκάλεσε βαθιά θλίψη στον νομικό και αθλητικό κόσμο της χώρας, αλλά και στην κοινωνία της Αθήνας.

Ο Νίκος Ρισβάς γεννήθηκε το 1952 και μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή οικογένεια. Ο πατέρας του, στρατιωτικός, ήταν ήρωας του Ελληνοϊταλικού πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης, η μητέρα του εργαζόταν ως καθηγήτρια Γαλλικών, ενώ ο ίδιος ήταν εγγονός ιερέα και δασκάλου.

Ο διακεκριμένος νομικός υπήρξε από το 1982 μάχιμος δικηγόρος, με ήθος και συναδελφικότητα, τιμώντας τη δικηγορική κοινότητα για τέσσερις δεκαετίες. Κατά τη μακρά επαγγελματική πορεία του χειρίστηκε πλήθος αστικών και ποινικών υποθέσεων σε όλες τις βαθμίδες της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλα τα αθλητικά τμήματα.

Ο θάνατός του αποτελεί δυσαναπλήρωτο κενό για τη σύζυγό του Μαρία, τα παιδιά του Αχιλλέα και Αλέξανδρο, την αδελφή του Λιάνα, την εγγονή του και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 13:30, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Παπάγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News