Σε 174 ανήλθαν οι συλλήψεις από νέες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε όλη την χώρα

Ελλάδα
Σε 174 ανήλθαν οι συλλήψεις από νέες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε όλη την χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας

Με στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε νέες επιχειρήσεις, χθες, Τετάρτη 17 Μαΐου, σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων δράσεων, ελέγχθηκαν 9.514 οχήματα και 11.806 άτομα ενώ πραγματοποιήθηκαν 174 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και για παραβάσεις του ΚΟΚ, 377 προσαγωγές, 3 κατασχέσεις και 68 ακινητοποιήσεις οχημάτων, καθώς και 2.570 βεβαιώσεις παραβάσεων του ΚΟΚ.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

- Στο Λευκοχώρι Ηλείας, πραγματοποιήθηκαν 240 έλεγχοι ατόμων και 181 έλεγχοι οχημάτων, προσήχθησαν 6 άτομα, συνελήφθησαν 4, από τα οποία 3 για ρευματοκλοπή και 1 για παράβαση ΚΟΚ, ενώ βεβαιώθηκαν 25 τροχαίες παραβάσεις.

- Στο Κούπι Κορωπίου, έγιναν 53 έλεγχοι ατόμων και 47 οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν 23 παραβάσεις του ΚΟΚ.

- Στο Βραχάτι και τα Εξαμίλια Κορινθίας, πραγματοποιήθηκαν 28 έλεγχοι ατόμων και 24 οχημάτων, ενώ προσήχθησαν 4 άτομα.

Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι ειδικές αστυνομικές δράσεις σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε Αγία Βαρβάρα, Μενίδι και Ζεφύρι.

Συγκεκριμένα, έγιναν 335 έλεγχοι ατόμων και 132 οχημάτων, 56 προσαγωγές, 2 συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ, τέλος, βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις ΚΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News