Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου: «Θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου και ό,τι έχει απομείνει»

Ελλάδα
Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου: «Θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου και ό,τι έχει απομείνει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις.

Είναι ενήμερη η αστυνομία, είπε ο δικηγόρος της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σε ότι αφορά στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου με την αστυνομία να φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια.

Για την υπόθεση μίλησε σήμερα Τετάρτη η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη η οποία αποκάλυψε ότι έχουν απειλήσει και την δική της ζωή.

Παράλληλα, με δηλώσεις του και ο συνήγορος της κ. Θεοδωράκης είπε ότι μετά τις συλλήψεις των δύο ατόμων και τους όρους που τους επιβλήθηκαν έχει την αίσθηση ότι διανύουμε το «τελικό κατοστάρι του μαραθωνίου».

Φτάσαμε στην αρχή του τέλους λέει η μητέρα του Μάριου

«Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει», είπε αρχικά μιλώντας στο Star η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου».

Οι απειλές που δέχτηκε

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για τις απειλές που έχει δεχτεί. «Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό».

Μάλιστα όπως είπε, αυτά έγιναν τον περασμένο μήνα .

«Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο δικηγόρος της κ. Θεοδωράκη, είπε ότι είναι ενήμερη η αστυνομία και ότι έχουν ληφθεί μέτρα τα οποία όπως είπε δεν μπορεί να γνωστοποιήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News