Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σχετικά με αποκατάσταση του Αρχιφύλακα Παπαπαναγιώτου Ιωάννη

Ελλάδα
Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σχετικά με αποκατάσταση του Αρχιφύλακα Παπαπαναγιώτου Ιωάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα αδικήματα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, της υπόθαλψης εγκληματία κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της ηθικής αυτουργίας κατά συναυτουργία, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή στα ως άνω αδικήματα

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αρχιφύλακα Παπαπαναγιώτου Ιωάννη του Βασιλείου.

Ο προαναφερόμενος απαλλάχθηκε με αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Τρίπολης, για τα αδικήματα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, της υπόθαλψης εγκληματία κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της ηθικής αυτουργίας κατά συναυτουργία, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή στα ως άνω αδικήματα.

Τα αδικήματα αυτά είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε κατά τα τέλη του μηνός Ιουλίου και τον Αύγουστο του έτους 2018, όταν υπηρετούσε με το βαθμό του Αρχιφύλακα στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης Αρκαδίας.

Η παρούσα Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αρχιφύλακα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News