"Που είναι η μαμά μας Susan Hart;" - Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανίδας

Ελλάδα
"Που είναι η μαμά μας Susan Hart;" - Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αρχίσουμε να θρηνούμε ή να συνεχίσουμε να έχουμε την ελπίδα ότι είναι ακόμα εκεί έξω ζωντανή; Ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά μας;»

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση μιας Βρετανίδας γυναίκας στην Τέλενδο πριν από 2 εβδομάδες, με τις κόρες της να απορρίπτουν τους ισχυρισμούς πως βρέθηκε νεκρή.

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία με την εξαφάνιση μίας γυναίκας στην Τέλενδο πριν από 2 εβδομάδες, με τις κόρες της να απορρίπτουν τους ισχυρισμούς πως βρέθηκε νεκρή.

Η 75χρονη Σούζαν Χαρτ και ο Ελβετός σύζυγός της Εντ, επισκέπτονται το νησί της Καλύμνου εδώ και περίπου 8 χρόνια. Η πρώην υπάλληλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ο επί 25 χρόνια σύζυγός της ζουν στην Ελβετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, είναι και οι δύο ενθουσιώδεις ορειβάτες και έκαναν το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία στην Κάλυμνο με μια ομάδα φίλων τον Απρίλιο.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Mirror, μία από τις 3 κόρες της, η Μπέθαν Μπλακγουελ, αναφέρθηκε στις ώρες αγωνίας που περνούν. «Πώς γίνεται κάποιος να εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη; Οι ελπίδες να τη βρούμε ζωντανή μειώνονται μέρα με τη μέρα και οι αδερφές μου κι εγώ δεν ξέρουμε τι να κάνουμε στη συνέχεια» λέει η Μπέθαν αφού πέταξε στην Ελλάδα για τις έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας της.

«Να αρχίσουμε να θρηνούμε ή να συνεχίσουμε να έχουμε την ελπίδα ότι είναι ακόμα εκεί έξω ζωντανή; Ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά μας;».

Όπως περιγράφει η Μπέθαν, την Κυριακή 30 Απριλίου, η μητέρα τους και ο πατριός τους πήραν το πλοίο για το 10λεπτό ταξίδι μέχρι την Τέλενδο. Ο Εντ ήταν με έναν φίλο του και πήγαν να κάνουν αναρρίχηση. «Ο πατριός μου κανόνισε με την μητέρα μου να καθίσει εκείνη στο λιμάνι του νησιού, να διαβάσει ένα βιβλίο και να πάει σε ένα εστιατόριο. Όταν επέστρεψε όμως, δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι».

Ρώτησαν στο εστιατόριο, αλλά η Σούζαν Χαρτ δεν είχε δειπνήσει εκεί και κανείς δεν θυμάται να την έχει δει.

Οι αξιωματούχοι ξεκίνησαν μια εκτεταμένη έρευνα για την 75χρονη, με τη βοήθεια εθελοντών και της ακτοφυλακής, καθώς και των δύο αδερφών της Μπέθαν, της 43χρονης Έλλα από το Λονδίνο και της 45χρονης Ρουθ που ήρθε αεροπορικώς από την Αυστραλία. Αλλά για την οικογένεια, η εξαφάνιση της μητέρας τους είναι γεμάτη άγνωστα σημεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News