Νίκος Ανδρουλάκης: «Μπλόκο» στην πρόταση Τσίπρα για «κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Ελλάδα
Νίκος Ανδρουλάκης: «Μπλόκο» στην πρόταση Τσίπρα για «κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εγώ δεν αποκλείω καμία συνεργασία, αλλά θέτω συγκεκριμένο πλαίσιο για αυτή τη συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να θέσει την ατζέντα», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης

Κατηγορηματικά αντίθετος σε συμμετοχή του σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη διερεύνηση των παρακολουθήσεων» με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης σε σημερινή του συνέντευξη, ερωτώμενος για τις σχετικές δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε στα ΜΜΕ, την Τρίτη 16 Μαΐου.

Όπως είπε ερωτώμενος σχετικά στο κεντρικό δελτίο του ALPHA: «Αυτά που λέει ο κύριος Τσίπρας είναι όπλο για τον Μητσοτάκη. Δεν αφορούν μια ολιστική ατζέντα για τα θέματα της χώρας. Ουσιαστικά αυτά κάνουν τον Τσίπρα χορηγό του κυρίου Μητσοτάκη. Αν υπήρχε αξιόπιστη αντιπολίτευση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ήταν παρελθόν με όλα αυτά που έχουν γίνει και με την οικονομία σε δεινή θέση.

Με τη στάση αυτή του Τσίπρα, ο Μητσοτάκης βγαίνει από τη δύσκολη θέση.

Εγώ δεν αποκλείω καμία συνεργασία, αλλά θέτω συγκεκριμένο πλαίσιο για αυτή τη συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να θέσει την ατζέντα», σημείωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News