Σοκ στο Βόλο: 18χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της αφήνοντας 4 επιστολές πίσω της - Λίγες ώρες πριν διασκέδαζε με τις φίλες της

Ελλάδα
Σοκ στο Βόλο: 18χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της αφήνοντας 4 επιστολές πίσω της - Λίγες ώρες πριν διασκέδαζε με τις φίλες της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη κοπέλα πριν ανέβει στην αγχόνη, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου, των Καναλίων, αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας, από την αυτοχειρία μίας 18χρονης κοπέλας το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου, στο σπίτι της, σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η νεαρή, το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού. Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα.

Χθες Δευτέρα, λίγο πριν τις 19.00 κι ενώ η ανησυχία είχε χτυπήσει κόκκινο, η κολλητή της φίλη, την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης απαγχονισμένο και έβαλε τις φωνές. Αμέσως, ειδοποίησε το αγόρι της νεκρής κοπέλας, ο οποίος και έσπευσε στο σημείο σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θέτει πρόωρο τέλος στη ζωή της.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα πριν ανέβει στην αγχόνη, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News