Πάτρα: Έκλεισε την επιχείρηση και έγινε παπάς για να γλυτώσει από τα χρέη - Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

Ελλάδα
Πάτρα: Έκλεισε την επιχείρηση και έγινε παπάς για να γλυτώσει από τα χρέη - Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ και εξαφανίστηκε

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με βασικό πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία με πολλά χρέη που εξαφανίστηκε και έβαλε τα ράσα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας δραστηριοποιούταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών. Αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, χωρίς καμία εξήγηση τους πελάτες του. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν πως έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», ανέφερε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media, όπου ο ιερέας κάνει συχνά αναρτήσεις για το ιερατικό του έργο. Μάλιστα, τον συνάντησαν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, σύμφωνα με το Mega.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News