Κόρη Αμερικανού διπλωμάτη η 14χρονη που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό σχολείο

Ελλάδα
Κόρη Αμερικανού διπλωμάτη η 14χρονη που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, το κορίτσι λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ξανά στο παρελθόν

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, ύστερα από την αυτοκτονία μιας 14χρονης μαθήτριας την Παρασκευή 12/5, η οποία έκανε «βουτιά θανάτου» πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο του σχολείου.

Πρόκειται για μαθήτρια της Β' τάξης του Γυμνασίου που φοιτούσε στο εν λόγω σχολείο, η οποία για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το περιστατικό, οι καθηγητές υπό κατάσταση σοκ προσπάθησαν να κρατήσουν τα παιδιά στις τάξεις, ώστε να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Ασθενοφόρο παρέλαβε την ανήλικη και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για την κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ήταν αργά για να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ολόκληρη ώρα να την επαναφέρουν κάνοντας καρδιοπνευμονική ανάνηψη (κάρπα).

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς της κοπέλας, που είναι Αμερικανοί διπλωμάτες και εργάζονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ, αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία αύριο Σάββατο (13/5).

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, το κορίτσι λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ξανά στο παρελθόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News