Προαστιακός: Εκκενώθηκε συρμός στην Κινέτα, καθώς έβγαζε καπνούς

Ελλάδα
Προαστιακός: Εκκενώθηκε συρμός στην Κινέτα, καθώς έβγαζε καπνούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συρμός κατέβασε τους παντογράφους, εκκενώθηκε και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Με προβλήματα ξεκίνησε ο συρμός, προηγήθηκε και άλλο επεισόδιο με καπνούς στα Μέγαρα. Είχε προηγηθεί ανάλογο επεισόδιο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μεγάρων

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κινέτας. Συρμός του Προαστιακού, ο οποίος εκτελούσε το δρομολόγιο «Αθήνα – Κιάτο», έχει ακινητοποιηθεί στην Κινέτα καθώς βγάζει καπνούς.

Ο συρμός, σύμφωνα με τον ιστότοπο cnn.gr κατέβασε τους παντογράφους, εκκενώθηκε και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Με προβλήματα ξεκίνησε ο συρμός, προηγήθηκε και άλλο επεισόδιο με καπνούς στα Μέγαρα. Είχε προηγηθεί ανάλογο επεισόδιο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μεγάρων.

Ίδια βλάβη είχε προκληθεί στον συρμό. Με καπνούς προσέγγισε τον Σ.Σ. Μεγάρων. Ακινητοποιήθηκε, απομονώθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα και μετά από λίγη ώρα σταμάτησε να βγάζει καπνούς.

Ο Σταθμός των Μεγάρων είναι ανοιχτός σταθμός και διαθέτει Σταθμάρχη και Κλειδούχο, οι οποίοι έσπευσαν να συνδράμουν. Από τον ΟΣΕ κλήθηκε και εφεδρικός Σταθμάρχης.

Αφού σταμάτησε να βγάζει καπνούς δόθηκε εντολή να συνεχίσει το ταξίδι του και το πρόβλημα προέκυψε ξανά στον αμέσως επόμενο Σταθμό της Κινέτας.

Η συντήρηση του τροχαίου υλικού είναι αρμοδιότητα της Σιδηροδρομικής Επιχείρησης, εν προκειμένω της Hellenic Train.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News