Μάριος Παπαγεωργίου: Σύλληψη δυο ανδρών 53 και 54 ετών για την δολοφονία (vid)

Ελλάδα
Μάριος Παπαγεωργίου: Σύλληψη δυο ανδρών 53 και 54 ετών για την δολοφονία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι εκείνοι οι οποίοι πραγματοποίησαν το υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, όμως στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.

Σε δύο νέες συλλήψεις, με εντάλματα του εισαγγελέα, προχώρησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2012.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης, 9 Μαΐου ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου Μάριου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, πρόκειται για δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, που φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Υπενθυμίζεται, ότι η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει βρεθεί έως σήμερα.

https://www.megatv.com/embed/?p=20201046921 Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Εγιναν δύο νέες συλλήψεις - Τι ρόλο είχαν

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν χθες, σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα, είναι αυτοί που μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον "εγκέφαλο". Είναι εκείνοι οι οποίοι πραγματοποίησαν το υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, όμως στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.

Πώς προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα 53 και 54 ετών, φέρονται να μετέφεραν το πτώμα του Μάριου σε άγνωστη μέχρι τώρα τοποθεσία. Ο ανακριτής είχε δώσει παραγγελία στο ανθρωποκτονιών για έρευνες σε συγκεκριμένα οχήματα, σπίτια και τοποθεσίες στα Δερβενοχώρια.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την έρευνα το έκαψε σε μεταγενέστερο χρόνο. Τους συλληφθέντες έχουν περιγράψει και άλλα τέσσερα άτομα.

Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση. Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News