Εξιτήριο από το Καραμανδάνειο πήρε η 5χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Ελλάδα
Εξιτήριο από το Καραμανδάνειο πήρε η 5χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση έχει ανοίξει ξανά την συζήτηση για την ασφάλεια των κοινόχρηστων χώρων και ειδικά αυτών στους οποίους υπάρχουν παιδιά. Η παιδική χαρά που έγινε το ατύχημα έχει σφραγιστεί

Η 5χρονη θα πάρει εντός της ημέρας εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας, η 5χρονη που τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς έπαιζε με άλλα παιδιά σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το κοριτσάκι έμεινε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ εξετάστηκε και από νευροχειρουργούς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Φέρει τραύμα στο πρόσωπο, που προκλήθηκε όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε μικρό τοιχίο στον περίγυρο της παιδικής χαράς στο οποίο προεξείχε ένα σίδερο, σύμφωνα με το patrisnews.

Εξιτήριο για την 5χρονη

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου κ. Ασπασία Ρηγοπούλου, η 5χρονη θα πάρει εντός της ημέρας εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της. Η υπόθεση έχει ανοίξει ξανά την συζήτηση για την ασφάλεια των κοινόχρηστων χώρων και ειδικά αυτών στους οποίους υπάρχουν παιδιά. Η παιδική χαρά που έγινε το ατύχημα έχει σφραγιστεί.

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος τόνισε ότι η παιδική χαρά όπου συνέβη το ατύχημα θα κλείσει προληπτικά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, προσθέτοντας πως θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του κοριτσιού αναμένεται να προβούν σε καταγγελία κατά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News