Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στην Καλαμάτα: «Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι, είχαν και σιδηρογροθιές», λέει μητέρα

Ελλάδα
Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στην Καλαμάτα: «Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι, είχαν και σιδηρογροθιές», λέει μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με θύματα και θύτες ανηλίκους. Ένα ακόμη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 5 Μαΐου στην Καλαμάτα. 

«Το ξύλο ήταν πολύ άγριο. Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του γιου μου και της παρέας του σε αυτή τη συμμορία. Και εκείνοι στη συνέχεια, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο το γιο μου και τους φίλους του και να τους λένε:

«Ελάτε να ζητήσετε συγγνώμη», απαιτούσαν από το παιδί μου και από τους φίλους του να ζητήσουν συγγνώμη, σε σημείο που απειλούσαν τις ζωές των παιδιών. Τα παιδιά δεν μας είπαν τίποτα, φοβήθηκαν αναίτια και πήγαν στο σημείο που τους είχε πει η συμμορία για να ζητήσουν συγγνώμη χωρίς να γνωρίζουν το λόγο, φοβισμένα και τα πλάκωσαν στο ξύλο.

Δύο εκ των πέντε παιδιών «έφαγαν» άγριο ξύλο από τη συμμορία ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή. Και μιλάμε για συμμορία ανηλίκων και θέλω να ακουστεί το θέμα, να πάρει μεγάλη έκταση γιατί απειλούνται καθημερινά οι ζωές των παιδιών μας από αυτές τις συμμορίες και μάλιστα το άλλο παιδί το χτύπησαν με σιδηρογροθιά. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση γιατί βλέποντας το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση, στεναχωριέμαι και πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα» λέει στο protothema.gr η μητέρα του 16χρονου αγοριού που χτυπήθηκε άσχημα από τη συμμορία ανηλίκων.

Σύμφωνα με το kakamataTimes.gr η Αστυνομία, συνέλαβε τους δράστες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο. Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού! Η βία από ανήλικους έχει Θορυβήσει την τοπική κοινωνία δημιουργώντας τον φόβο σε κάθε γονέα, όταν το παιδί του βγαίνει έξω για έναν καφέ η ένα ποτό τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News