Τι συνέβη και λιποθύμησε στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας(vid)

Ελλάδα
Τι συνέβη και λιποθύμησε στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανέφερε ο ίδιος «συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ό,τι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο

Λιποθύμησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το επεισόδιο οφειλόταν σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό. «Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. Αυτό δεν έχει σχέση. Από ό,τι μου είπαν οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία».

Όπως ανέφερε ο ίδιος «συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ό,τι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ό,τι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική.

Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά. Πριν αρχίσει δίκη της κυρίας Πισπιρίγκου έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της στην διπλανή αίθουσα. Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News