Πώς έγινε το τροχαίο στην Αίγινα - Στο «Παίδων» οι τρεις μαθήτριες που τραμαυματίστηκαν

Ελλάδα
Πώς έγινε το τροχαίο στην Αίγινα - Στο «Παίδων» οι τρεις μαθήτριες που τραμαυματίστηκαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χειρόφρενο του λεωφορείου λύθηκε και αυτό χτύπησε μαθήτριες που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στο νησί - Μεταφέρθηκαν από την Αίγινα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες εκτυλίχθηκε τις μεσημεριανές ώρες σήμερα έξω από το μοναστήριο Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο AeginaPortgal δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο ενός εκ των δύο λεωφορείων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το λεωφορείο να χτυπήσει τρεις μαθήτριες ηλικίας 14 ετών οι οποίες «πλακώθηκαν» από τα δύο οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, το τροχαίο συνέβη όταν, τη στιγμή που από το λεωφορείο με τους μαθητές αποβιβάζονταν παιδιά, λύθηκε το χειρόφρενο του πούλμαν του ΚΤΕΛ και έπεσε πάνω του.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Αίγινας, Σωκράτης Δούκας μιλώντας στο AeginaPortal ανάφερε πως και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Τα δύο από τα κορίτσια που έχουν τραυματιστεί φέρουν εκδορές, ενώ το τρίτο κορίτσι φέρει κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Οι τρεις μαθήτριες μεταφέρθηκαν συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρισκόταν Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ένα ασθενοφόρο και από εκεί διακομίσθηκαν νοσοκομείο Παίδων Αγιά Σοφιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News