Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων στην Ακρόπολη

Ελλάδα
Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων στην Ακρόπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Με το που ξύπνησα ζήτησα συγγνώμη από τη μητέρα μου"

Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη από συμμορία ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα του Πάσχα ο 18χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων, με τους δράστες να προσπαθούν να του κλέψουν το τσαντάκι και το κινητό του.

Ο 18χρονος περιέγραψε πώς τον προσέγγισαν οι δράστες και τα χτυπήματα που δέχτηκε στη συνέχεια σε κοιλιά και λαιμό.

«Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”».

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή».

«Το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες».

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του.

«Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε», είπε ο 18χρονος στο MEGA.

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News