Εκλογές 2023: Προσπάθεια για παράνομο αποκλεισμό της «Πλεύσης Ελευθερίας» καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα
Εκλογές 2023: Προσπάθεια για παράνομο αποκλεισμό της «Πλεύσης Ελευθερίας» καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν κατάφεραν να μας αποκλείσουν με «τεχνικούς λόγους», είναι όμως βέβαιο ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια και θα επιχειρηθεί ενδεχομένως και πάλι ο αποκλεισμός μας», σημειώνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και για αυτό τον λόγο τονίζει ότι δεν πρέπει αν υπάρξει εφησυχασμός

Η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook καταγγέλλει ότι έγιναν προσπάθειες για παράνομο αποκλεισμό της «Πλεύσης Ελευθερίας» από τις εκλογές. Την ίδια ώρα σημειώνει ότι με συγκροτημένες ενέργειες τελικά «επιτύχαμε να αναστρέψουμε όσα είχαν δρομολογηθεί και να αποτρέψουμε τον παράνομο αποκλεισμό της Πλεύσης Ελευθερίας από την εκλογική διαδικασία».

«Δεν κατάφεραν να μας αποκλείσουν με «τεχνικούς λόγους», είναι όμως βέβαιο ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια και θα επιχειρηθεί ενδεχομένως και πάλι ο αποκλεισμός μας», σημειώνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και για αυτό τον λόγο τονίζει ότι δεν πρέπει αν υπάρξει εφησυχασμός.

«Όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι η Πλεύση Ελευθερίας ενοχλεί. Αλλά και ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος που δεν το βάζουμε κάτω, γιατί έχουμε το δίκιο και τον κόσμο με το μέρος μας», υπογραμμίζει στην ανάρτησή της η πρόεδρος του κόμματος.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με πολύ συγκροτημένες νομικές, πολιτικές και ακτιβιστικές ενέργειες που διήρκεσαν όλο το βράδυ και μέχρι σήμερα το απόγευμα, επιτύχαμε να αναστρέψουμε όσα είχαν δρομολογηθεί και να αποτρέψουμε τον παράνομο αποκλεισμό της Πλεύσης Ελευθερίας από την εκλογική διαδικασία.

Μετά από σειρά εγγράφων, διαβημάτων και λοιπών ενεργειών και αυτοπροσώπων παραστάσεών μου ενώπιον του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, επιτεύχθηκε η υπαναχώρηση της Singular Logic και των υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και η σύμπραξή τους, με άρση των παράνομων εμποδίων, στην ολοκλήρωση της υποβολής του συνδυασμού της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News