ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Οι υποψήφιοι της ΝΔ αποκαλύπτουν το σχέδιο Μητσοτάκη για αποστασία»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Οι υποψήφιοι της ΝΔ αποκαλύπτουν το σχέδιο Μητσοτάκη για αποστασία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, κ. Καούκης, αποκάλυψε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα ότι αν υπολείπονται βουλευτές, θα απευθυνθούν σε βουλευτές άλλων κομμάτων για να κάνουν πλειοψηφία» - Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «πρώτα ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ‘κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ αποκαλύπτουν χωρίς καν τα προσχήματα το σχέδιο Μητσοτάκη για αποστασία», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «ο υποψήφιος της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, κ. Καούκης, αποκάλυψε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα ότι αν υπολείπονται βουλευτές, θα απευθυνθούν σε βουλευτές άλλων κομμάτων για να κάνουν πλειοψηφία». Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «πρώτα ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ‘κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος', μετά καταγγέλλονται προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ, τώρα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ μαρτυρούν το σχέδιο αποστασίας στα κανάλια».

«Η προσπάθεια της ΝΔ στη συνέχεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα είναι μάταιη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός έχει και κρίση και μνήμη και γνωρίζει ότι Μητσοτάκης σημαίνει αποστασία. Όπως, επίσης, καταλαβαίνει ποσό απομονωμένο είναι το κόμμα του κ. Μητσοτάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News