Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό με αεροβόλο

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό με αεροβόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής, 30 Απριλίου καθώς πυροβόλησαν αστυνομικό της ομάδας “Ζ” με αεροβόλο όπλο!

Σύμφωνα με το thestival.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 11:00 στη συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και της οδού Παρασκευοπούλου. Ο αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς υπήρχαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο αστυνομικός κάποια στιγμή άκουσε δύο δυνατούς θορύβους και στη συνέχεια ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στο χέρι. Ενημέρωσε αμέσως το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Έλαβε εντολή να φύγει από το σημείο που βρισκόταν και να μεταβεί σε άλλο.

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής καθώς πυροβόλησαν αστυνομικό της ομάδας “Ζ” με αεροβόλο όπλο!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο το συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 11:00 στη συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και της οδού Παρασκευοπούλου. Ο αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς υπήρχαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”.

Ο αστυνομικός κάποια στιγμή άκουσε δύο δυνατούς θορύβους και στη συνέχεια ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στο χέρι. Ενημέρωσε αμέσως το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Έλαβε εντολή να φύγει από το σημείο που βρισκόταν και να μεταβεί σε άλλο.

Πυροβόλησαν αστυνομικό με αεροβόλο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν δύο βολίδες αεροβόλου όπλο.

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News