Το πιο δυνατό παιδί ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο (vid)

Ελλάδα
Το πιο δυνατό παιδί ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, και στέλνει μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Ο μικρός ήρωας που συγκίνησε όλους τους Έλληνες με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, απολαμβάνει πλέον τη βόλτα του δίπλα στον Θερμαϊκό, παρέα με τον πατέρα του. Ο μικρός μαχητής στέκεται στα πόδια του, εύχεται “Χρόνια πολλά” και συγκινεί. Ο Παναγιώτης Ραφήλ είχε ταξιδέψει στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία.

«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.

Πριν από λίγες μέρες, ο Παναγιώτης – Ραφαήλ είχε γενέθλια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» είχαν γράψει οι γονείς του στο Facebook ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News