Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Ελλάδα
Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης, δήλωσε ότι θα κάνει αίτημα αποφυλάκισής με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε η 49χρονη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον 58χρονο άνδρα της, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης, δήλωσε ότι θα κάνει αίτημα αποφυλάκισής με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, σύμφωνα με το newsbomb.gr, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο πατερας της 49χρονης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η κόρη του διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη. Ο πατέρας της 49χρονης ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του του είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News