Αγρίνιο: 7 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο, που έπαιζε στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

Ελλάδα
Αγρίνιο: 7 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο, που έπαιζε στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.

Το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων επέβαλε σήμερα Δευτέρα, 24 Απριλίου ποινή κάθειρξης επτά ετών στον 29χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε 4χρονο αγόρι.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο In.gr, ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 29χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι .

Ο 29χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’ αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του,οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου ,ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 29χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του .

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολογων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου. Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Σήμερα οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News