Κωνσταντίνος Καραμανλής: 25 χρόνια από τον θάνατό του - H ανακοίνωση της Ν.Δ.

Ελλάδα
Κωνσταντίνος Καραμανλής: 25 χρόνια από τον θάνατό του - H ανακοίνωση της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν σήμερα το 1998 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρασε στην Ιστορία

Είκοσι πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος «διαμόρφωσε όλες τις μεγάλες πολιτικές εξελίξεις για επτά δεκαετίες», όπως υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Νέα Δημοκρατία για τον εθνάρχη και ιδρυτή της.

Στην προσωπικότητα και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που έφυγε σαν σήμερα 23 Απριλίου από τη ζωή το 1998, αναφέρεται η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή:

«Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρασε στην Ιστορία. Ο Εθνάρχης και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας διαμόρφωσε όλες τις μεγάλες πολιτικές εξελίξεις για επτά δεκαετίες. Με τις επιλογές του κατέστησε την Ελλάδα αναπόσπαστο κομμάτι και ισότιμο συνομιλητή του δυτικού κόσμου, ενώ με το ήθος του νοηματοδότησε την έννοια του ηγέτη που οδηγεί τη χώρα του στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Η προσωπικότητα και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αποτελούν εθνική παρακαταθήκη. Για όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία, θα λειτουργούν για πάντα ως η πυξίδα που δείχνει στην Ελλάδα, σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα, τον δρόμο προς την κοινή και ατομική μας πρόοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News