Τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα: Ελεύθερος ο οδηγός - Τι αναφέρει η διοίκηση του ΚΤΕΛ

Ελλάδα
Τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα: Ελεύθερος ο οδηγός - Τι αναφέρει η διοίκηση του ΚΤΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 19χρονος και να τραυματιστούν άλλοι 6 άνθρωποι.

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ανέφεραν ότι το λεωφορείο κινείτο με κανονική ταχύτητα, όπως φαίνεται και στην τηλεματική, ενώ ισχυρίστηκαν στην ανακοίνωσή τους ότι «δεν μπορούσε να αποφευχθεί το δυστύχημα, λόγω της θέσης των αυτοκινήτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το τροχαίο στην Πλαταμώνα: 

«Διώροφο λεωφορείο της εταιρείας μας, με 75 επιβάτες, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, εκτελώντας το δρομολόγιο των 23.59, κινούμενο με κανονική ταχύτητα όπως εμφαίνεται από την τηλεματική, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα επί της Εθνικής οδού Ι. Χ., μετά την έξοδο από τούνελ στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς. Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος.

Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχει ένας νεκρός εκ των παρισταμένων επιβατών Ι. Χ. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι ΌΛΟΙ καλά, όπως και ο οδηγός και όλοι αφίχθησαν στον Κηφισό στις 9 π.μ. της Κυριακής, με λεωφορεία που έστειλε άμεσα η εταιρεία μας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.

Η εταιρεία μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της, για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News