Απίστευτο: Ξέφυγε όχημα που έκανε κόντρες και έπεσε πάνω σε μάντρα (vid)

Ελλάδα
Απίστευτο: Ξέφυγε όχημα που έκανε κόντρες και έπεσε πάνω σε μάντρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εμείς φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε έξω από το σπίτι μας. Οι περισσότεροι που βλέπετε εδώ είναι από άλλες περιοχές που έρχονται για βόλτα. Κινδυνεύει κόσμος. Πολλές φορές έχουν πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ας γίνει κάτι πριν είναι αργά…».

Εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι της Λαμίας με την κατάσταση που επικρατεί τις νυχτερινές κυρίως ώρες στον περιφερειακό δρόμο που οδηγεί στο κάστρο της πόλης

Όπως καταγγέλουν κάτοικοι σχεδόν κάθε βράδυ ο δρόμος μετατρέπεται σε «πίστα» για αγώνες αυτοκινήτων.

Βίντεο με αυτοκίνητο  και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε μάντρα σπιτιού στη Λαμία κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας οικίας το συγκεκριμένο όχημα που κινείται με υπερβολική ταχύτητα, φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του και πέφτει πάνω σε μάντρα με τον οδηγό του οχήματος να αποχωρεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

«Άλλες φορές κάνουν κόντρες και άλλες αγώνες επίδειξης με μεγάλες ταχύτητες. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο αργά τη νύχτα, αλλά και απογευματινοβραδινές ώρες, που αρκετός κόσμος περπατάει ή κάνει βόλτα. Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό; Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι. Η Τροχαία δεν τους ξέρει να τους πάρει διπλώματα και αυτοκίνητα, αφού είναι εν δυνάμει δολοφόνοι; Γιατί πρέπει πρώτα να περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να κλαίμε;», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, άλλος κάτοικος δηλώνει στο τοπικό μέσο: «Εμείς φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε έξω από το σπίτι μας. Οι περισσότεροι που βλέπετε εδώ είναι από άλλες περιοχές που έρχονται για βόλτα. Κινδυνεύει κόσμος. Πολλές φορές έχουν πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ας γίνει κάτι πριν είναι αργά…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News