Βόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: Τα χτυπήματα της καταγγέλλουσας «ήταν σοβαρά» (vid)

Ελλάδα
Βόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: Τα χτυπήματα της καταγγέλλουσας «ήταν σοβαρά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν», είπε η κ. Βόζεμπεργκ

Σε σφοδρή πολιτική κόντρα έχει μετατραπεί η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας για την υπόθεση η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ είπε πως έμαθε από συγγενικό πρόσωπο της καταγγέλλουσας για το περιστατικό βίας σε βάρος της και μάλιστα πως ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένη.

«Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Την γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής στον Real FM.

Προσέθεσε, δε, ότι «η ίδια ως μία γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά».

Επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η καταγγέλλουσα δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και είναι αξιόπιστη.

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/4), μιλώντας στο MEGA, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον Αλέξη Γεωργούλη εδώ και καιρό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Με τον κ. Γεωργούλη δεν συμπέσαμε στις ίδιες επιτροπές. Μπορώ να σας πω ότι υπήρχε μια φήμη για μία καταγγελία, όχι την πολύ σοβαρή της κοπέλας που γνωρίζουμε, για βιασμό και κακοποίηση», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Εξήγησε, επίσης, πως «η καταγγελία που ξέρουμε δεν πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο, πήγε κατευθείαν στη βελγική δικαιοσύνη».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News