Γλυκά Νερά: Ξεσπάει ο παππούς της Λυδίας - «Το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δε θα ξαναδεί την εγγονή μου»

Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Ξεσπάει ο παππούς της Λυδίας - «Το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δε θα ξαναδεί την εγγονή μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εικόνες από το σπίτι της, ο πιλότος αλλά και ο τάφος της κόρης τους, θα στοιχειώνουν για πάντα την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν Κράουτς

Ο πατέρας της Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια για του χάρη της εγγονής του Λυδίας ξεσπά μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, εύχεται να μπορούσε να δει νεκρό τον δολοφόνο της κόρης του ενώ εκφράζει την ανησυχία του για όταν μεγαλώσει η εγγονή του και μάθει την αλήθεια για τη μητέρα της.

Μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Κράουτς τα βάζει με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο θέλουν τη Λυδία για εγωιστικούς λόγους.

//--> //-->

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα The Sun, οι γονείς της Καρολάιν ζήτησαν την εκταφή της, προκειμένου να ταφεί στον τόπο καταγωγής της. «Το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου».

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει.

Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες», ανέφερε αρχικά ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση»

«Είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα να μάθει την αλήθεια θα μπορέσει να την απορροφήσει με ηρεμία. Τόσο η γιαγιά της Σουζάνα, όσο και εγώ θα προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής για όσο καιρό μπορούμε. Όσο για τις αναμνήσεις της μητέρας της που θα ήθελα να μεταφέρω στον μικρό μου θησαυρό, είναι πολλές.

Η Καρολάιν δεν έφερε τίποτα άλλο παρά χαρά τόσο στη Σουζάνα, όσο και σε εμένα. Ήταν από κάθε άποψη μια τέλεια κόρη. Όσο για το κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή της, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, καθώς θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση», εξέφρασε ο πατέρας της Καρολάιν.

Ντέιβιντ Κράουτς: Κόλαφος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Ψεύτης, δολοφόνος και κλέφτης»

«Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε χειρόγραφα ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000€ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. "Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης"».

Ο Μπάμπης ισχυριζόταν πως σκότωσε την Καρολάιν για να μην την σκοτώσει μία συμμορία.

«Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει την Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου».

«Οι γονείς του δολοφόνου θέλουν τη Λυδία για εγωιστικούς λόγους»

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα αρνηθεί την ύπαρξη της επιστολής. Στις 24 Απριλίου είναι το επόμενο δικαστήριο με τον πατέρα της Καρολάιν να ζητάει κι άλλες εξηγήσεις σχετικά και με την επιστολή.

Ζήτησαν την εκταφή της

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The SUN», οι γονείς της Καρολάιν ζήτησαν και την εκταφή της κόρης τους, μέχρι το τέλος του 2023, προκειμένου να ταφεί στον τόπο καταγωγής της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News