Την πρώτη Ανάσταση στη Μεγαλόχαρη της Τήνου παρακολούθησε ο Μητσοτάκης

Ελλάδα
Την πρώτη Ανάσταση στη Μεγαλόχαρη της Τήνου παρακολούθησε ο Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Μέγα Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου

Ο Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το πρωί στην Τήνο τον Μέγα Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον κατάμεστο Ναό της Μεγαλόχαρης προσήλθε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει το romfea.gr, ο Σεβασμιώτατος τον καλωσόρισε και θυμήθηκε ότι, το πρώτο, μετά την εκλογή του, ταξίδι ήταν στην Τήνο όπου προσκύνησε την Αγία Εικόνα και ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας, την οποία του είπε πάντοτε να επικαλείται και για την οικογένειά του και για το πολυεύθυνο έργο του.

Στη λειτουργία της πρώτης Ανάστασης παρόντες ήταν ο βουλευτής των Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, ο λιμενάρχης Τήνου, ο διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Αθηνών κ. Α. Ροκοφύλλου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα»

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει: «Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό. Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News