Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές σε γεωτρήσεις - Δικογραφία για τρεις

Ελλάδα
Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές σε γεωτρήσεις - Δικογραφία για τρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι κατηγορούμενοι, εκμεταλλευόμενοι την ιδιαίτερη μορφολογία του περιβάλλοντα χώρου των γεωτρήσεων, αλλά και τη γειτνίαση των χώρων με καταυλισμό, διέπρατταν κλοπές μετάλλων, κυρίως χαλκού, σε γεωτρήσεις

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, 14 κλοπές σε γεωτρήσεις, ενώ για τις συγκεκριμένες υποθέσεις σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, από τις έρευνες των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, εκμεταλλευόμενοι την ιδιαίτερη μορφολογία του περιβάλλοντα χώρου των γεωτρήσεων, αλλά και τη γειτνίαση των χώρων με καταυλισμό, διέπρατταν κλοπές μετάλλων, κυρίως χαλκού, σε γεωτρήσεις.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκαν συνολικά 10 περιπτώσεις κλοπών σε γεωτρήσεις ιδιοκτησίας της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης του Δήμου Αιγιαλείας και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε γεωτρήσεις ιδιωτών.

Το συνολικό κόστος των μετάλλων που αφαιρέθηκαν, αλλά και των ζημιών που προκλήθηκαν, ανέρχεται, σύμφωνα με την αστυνομία, στο ποσό των 65.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News